HET PROGRAMMA

De jongeren ervaren welke kwaliteiten en talenten zij bezitten. Ze leren hoe zij met meer plezier de door hun gewenste kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen en hoe fijn het is om te gaan voor wat je echt wilt.

 
 
AdobeStock_48926948.jpg
  • Ze ontdekken dat zij meer kunnen dan ze dachten en ontwikkelen een ‘The sky is the limit’-mentaliteit

  • Ze ontwikkelen leiderschap en leren te denken in mogelijkheden en oplossingen. Ze leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen resultaten en ervaren hoe krachtig dat is.

  • Ze maken contact met hun dromen. Ze stellen mooie en uitdagende doelen en leren te denken in mogelijkheden en oplossingen. Ze rekenen af met middelmatigheid.

  • Ze rekenen af met eventuele angst om fouten te maken en leren te profiteren van alle facetten in de weg naar succes.

  • Ze ervaren hoe het is om onvoorwaardelijk te geven en het verschil te maken in hun eigen leven en dat van een ander.

  • Ze krijgen een ervaring die grote impact heeft op de rest van hun leven.

 
 
 

Hoe ziet het 100 dagen programma eruit

 
 

Het traject start met een trainingsdag die geldt als kick-off voor het traject. Tijdens de eerste dag maakt iedereen kennis met elkaar en worden de deelnemers getraind om verschillende instrumenten in de praktijk toe te kunnen passen. Deelnemers kiezen op deze dag hun coach die hen gedurende het hele traject zal begeleiden en worden wegwijs gemaakt binnen de InsideOut applicatie, die zal fungeren als digitale coach.
Na de trainingsdag zullen deelnemers gedurende 100 dagen elke dag oefeningen doen in de applicatie. Daarbij worden ze ondersteund door wekelijks contact te hebben met hun persoonlijke coach en tweewekelijks een fysieke ontmoeting bij te wonen met alle coaches en deelnemers. Hierbij zullen ze successen delen en nieuwe oefeningen uitgelegd krijgen die ze vervolgens weer in de praktijk gaan brengen. Ook zullen deelnemers gedurende het traject dagelijks contact hebben met hun buddy (een andere deelnemer) om elkaar te supporten
Na 100 dagen training wordt het traject afgerond met een laatste trainingsdag. De behaalde successen worden samen gevierd en alles wat de deelnemers uit het programma gehaald hebben wordt geborgd. Met hulp van de trainer maken de deelnemers een plan om voor de rest van hun leven tot hun recht te komen.