onze coaches

De coaches zijn mensen die InsideOut succesvol hebben doorlopen. Zij brengen in de praktijk wat zij geleerd hebben en geven het door aan de volgende deelnemers.

Op de eerste trainingsdag leren de deelnemers de coaches kennen. Iedere deelnemer van InsideOut kiest vervolgens een eigen coach uit. De coach zal de deelnemer tijdens het gehele programma persoonlijk begeleiden. Om de kwaliteit te waarborgen staat de coach onder supervisie van de trainer.

 
 
Michel Kobus (1985)  Oprichter Marsmedia, Yummygums en InsideOut. Ik houd van mezelf en de mensen om mij heen. Ik leef gezond. Ik maak plezier en kies mijn eigen pad. In m’n tienerjaren ben ik mezelf hard tegen gekomen. Ik was veel met anderen bezig, “wat vinden ze van mij?”, “wat verwachten ze van mij?” en “wat zouden ze van mij vinden als ik iets zeg?”. Ik was onzeker en wist niet goed wie ik zelf was en wat ik zelf wilde. Gelukkig ben ik op een gegeven moment in contact gekomen met coaching en kan ik nu zeggen dat ik volledig mezelf kan zijn… op elk moment van de dag. Dat ik zelf kan beslissen wat ik wil, m’n eigen keuzes durf te maken, hierop vertrouw en m’n leven inricht zoals ik dat wil. Nu wil ik anderen leren dat je niet onzeker hoeft te zijn, dat je een kracht hebt van binnen die groter is dan je denkt, dat je meer kan bereiken dan je denkt en dat je goed bent zoals je bent. En hoe mooi zou het zijn als je dit zo vroeg mogelijk in je leven mee kan nemen, zodat je er nog je hele leven lang van kunt genieten. Daarom ben ik coach bij InsideOut en hoop ik ook jou te mogen begeleiden in jouw weg. Tot snel?

Michel Kobus (1985)

Oprichter Marsmedia, Yummygums en InsideOut.

Ik houd van mezelf en de mensen om mij heen. Ik leef gezond. Ik maak plezier en kies mijn eigen pad.

In m’n tienerjaren ben ik mezelf hard tegen gekomen. Ik was veel met anderen bezig, “wat vinden ze van mij?”, “wat verwachten ze van mij?” en “wat zouden ze van mij vinden als ik iets zeg?”. Ik was onzeker en wist niet goed wie ik zelf was en wat ik zelf wilde. Gelukkig ben ik op een gegeven moment in contact gekomen met coaching en kan ik nu zeggen dat ik volledig mezelf kan zijn… op elk moment van de dag. Dat ik zelf kan beslissen wat ik wil, m’n eigen keuzes durf te maken, hierop vertrouw en m’n leven inricht zoals ik dat wil.

Nu wil ik anderen leren dat je niet onzeker hoeft te zijn, dat je een kracht hebt van binnen die groter is dan je denkt, dat je meer kan bereiken dan je denkt en dat je goed bent zoals je bent. En hoe mooi zou het zijn als je dit zo vroeg mogelijk in je leven mee kan nemen, zodat je er nog je hele leven lang van kunt genieten. Daarom ben ik coach bij InsideOut en hoop ik ook jou te mogen begeleiden in jouw weg. Tot snel?

Rutger Tideman (1986)  Trainer/coach en business culture consultant. Ik help anderen zodat zij zichzelf kunnen helpen. Ik leef wat ik coach. Ik laat mezelf zien en inspireer anderen. Ik daag mezelf uit en zet iedere dag een volgende stap. Ik leer en creëer elke dag en ik haal het maximale uit mezelf. Alles wat ik doe, doe ik vanuit passie. Als kind had ik veel te kampen gehad met onzekere gedachtes. Ergens wist ik dat ik over veel talenten beschikte, maar het lukte mij niet daar contact mee te maken. Als jong-volwassene stelde ik veel uitdagende doelen die ik ook vaak bereikte. Toch bleef ik mezelf onderwaarderen en wist ik dat ik niet mijn volle potentieel benutte. Met behulp van coaching en verschillende trainingen, waaronder de instrumenten uit InsideOut, heb ik uiteindelijk geleerd om contact te maken met wie ik werkelijk ben en waar ik toe in staat ben. Een dergelijke verandering kun je alleen bereiken door het zelf te doen. Dit neemt niet weg dat ik veel heb gehad aan alle begeleiding van deskundigen. Zoals ik geholpen ben, wil ik anderen helpen. Om die reden heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ben ik nu ruim 4 jaar werkzaam als trainer en coach. Hoe vroeger, hoe beter. Dat is de reden dat ik coach ben voor InsideOut. Ik wil jongeren helpen om te leven vanuit zelfliefde en contact te helpen maken met al hun kwaliteiten. Ze stimuleren om te dromen en daar ook acties aan te verbinden. Verantwoordelijkheid te leren nemen voor hun gedrag en te stimuleren om moeite te doen voor zichzelf en anderen. Het volgen van het programma InsideOut heeft impact op de rest van hun leven. Daar wil ik graag aan bijdragen.

Rutger Tideman (1986)

Trainer/coach en business culture consultant.

Ik help anderen zodat zij zichzelf kunnen helpen. Ik leef wat ik coach. Ik laat mezelf zien en inspireer anderen. Ik daag mezelf uit en zet iedere dag een volgende stap. Ik leer en creëer elke dag en ik haal het maximale uit mezelf. Alles wat ik doe, doe ik vanuit passie.

Als kind had ik veel te kampen gehad met onzekere gedachtes. Ergens wist ik dat ik over veel talenten beschikte, maar het lukte mij niet daar contact mee te maken. Als jong-volwassene stelde ik veel uitdagende doelen die ik ook vaak bereikte. Toch bleef ik mezelf onderwaarderen en wist ik dat ik niet mijn volle potentieel benutte. Met behulp van coaching en verschillende trainingen, waaronder de instrumenten uit InsideOut, heb ik uiteindelijk geleerd om contact te maken met wie ik werkelijk ben en waar ik toe in staat ben. Een dergelijke verandering kun je alleen bereiken door het zelf te doen. Dit neemt niet weg dat ik veel heb gehad aan alle begeleiding van deskundigen. Zoals ik geholpen ben, wil ik anderen helpen. Om die reden heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ben ik nu ruim 4 jaar werkzaam als trainer en coach. Hoe vroeger, hoe beter. Dat is de reden dat ik coach ben voor InsideOut. Ik wil jongeren helpen om te leven vanuit zelfliefde en contact te helpen maken met al hun kwaliteiten. Ze stimuleren om te dromen en daar ook acties aan te verbinden. Verantwoordelijkheid te leren nemen voor hun gedrag en te stimuleren om moeite te doen voor zichzelf en anderen. Het volgen van het programma InsideOut heeft impact op de rest van hun leven. Daar wil ik graag aan bijdragen.

Natasja van Doorn (1983)  Master of operations Wortell. Ik ondersteun, geef en daag de mensen in mijn omgeving graag uit zodat ze zelf hun volgende stap bepalen, verantwoordelijkheid nemen voor hun geluk en succesvol zijn. Ik houd ervan om samen te werken met deelnemers die denken in mogelijkheden, overal kansen zien, hun creativiteit inzetten, wendbaar en leergierig zijn en de wereld nog willen ontdekken. Het geeft energie om ze te zien groeien en bloeien en te merken dat ze ergens voor willen gaan en niets voor lief nemen. Dat ze gaan voor hun eigen succes en dat iedere dag weer.

Natasja van Doorn (1983)

Master of operations Wortell.

Ik ondersteun, geef en daag de mensen in mijn omgeving graag uit zodat ze zelf hun volgende stap bepalen, verantwoordelijkheid nemen voor hun geluk en succesvol zijn.

Ik houd ervan om samen te werken met deelnemers die denken in mogelijkheden, overal kansen zien, hun creativiteit inzetten, wendbaar en leergierig zijn en de wereld nog willen ontdekken. Het geeft energie om ze te zien groeien en bloeien en te merken dat ze ergens voor willen gaan en niets voor lief nemen. Dat ze gaan voor hun eigen succes en dat iedere dag weer.

 
Marnix van der Knaap (1988)  Engineer bij Wortell. Ik maak contact met mijzelf en met anderen. Ik geef onvoorwaardelijke liefde aan alles wat leeft. Ik groei en help anderen dat ook te doen. Ik maak plezier en ik speel Ik vind het geweldig om mensen te ondersteunen in het inzien van hun eigen kracht en mogelijkheden. De tools vanuit InSideOut hebben mij geholpen in het creëeren van prachtige momenten en inzichten in mijn leven. Middels InSideOut kan ik jongeren de kans bieden om hier nu al mee aan de slag te gaan. Ik vind weinig mooier en waardevoller dan dit.

Marnix van der Knaap (1988)

Engineer bij Wortell.

Ik maak contact met mijzelf en met anderen. Ik geef onvoorwaardelijke liefde aan alles wat leeft. Ik groei en help anderen dat ook te doen. Ik maak plezier en ik speel

Ik vind het geweldig om mensen te ondersteunen in het inzien van hun eigen kracht en mogelijkheden. De tools vanuit InSideOut hebben mij geholpen in het creëeren van prachtige momenten en inzichten in mijn leven. Middels InSideOut kan ik jongeren de kans bieden om hier nu al mee aan de slag te gaan. Ik vind weinig mooier en waardevoller dan dit.

Brenda Sarbach (1974)  Oprichter InsideOut. Trainer & coach. Ik creëer een omgeving waarin ieder persoon tot zijn recht komt en de ruimte heeft om zijn talenten maximaal te benutten. Ik wil dat mensen al op jonge leeftijd kunnen beschikken over tools zodat zij constructief om kunnen gaan met wat erop hun pad komt. Op school leren zij allerlei vaardigheden en vergaren ze heel veel kennis. Er is echter veel minder aandacht voor onderwerpen zoals bijv. zelfvertrouwen, 'wie ben ik?', 'wat wil ik?', doelen stellen, verantwoordelijkheid nemen, relaties aangaan, omgaan met tegenslagen. Dit terwijl die onderwerpen vaak cruciaal zijn voor het hebben van een gelukkig leven. Ik help jongeren om een leven te leiden waarin ze presteren, zichzelf laten zien en geven leuk vinden. Ze leren om vanuit vrijheid en zelfverzekerdheid te creëren, in plaats van bezig te zijn met falen, stress en met wat anderen van hen vinden. Ik bied jongeren handvatten zodat zij constructief omgaan met gedachtes waarmee ze zich naar beneden halen. Ik wil dat ze ervaren wat voor schoonheid zij bezitten en over welke kwaliteiten en talenten zij beschikken. Het is mijn missie om mensen te helpen om volledig tot hun recht te komen, en ik geniet van elke stap die ze zetten.

Brenda Sarbach (1974)

Oprichter InsideOut. Trainer & coach.

Ik creëer een omgeving waarin ieder persoon tot zijn recht komt en de ruimte heeft om zijn talenten maximaal te benutten.

Ik wil dat mensen al op jonge leeftijd kunnen beschikken over tools zodat zij constructief om kunnen gaan met wat erop hun pad komt. Op school leren zij allerlei vaardigheden en vergaren ze heel veel kennis. Er is echter veel minder aandacht voor onderwerpen zoals bijv. zelfvertrouwen, 'wie ben ik?', 'wat wil ik?', doelen stellen, verantwoordelijkheid nemen, relaties aangaan, omgaan met tegenslagen. Dit terwijl die onderwerpen vaak cruciaal zijn voor het hebben van een gelukkig leven. Ik help jongeren om een leven te leiden waarin ze presteren, zichzelf laten zien en geven leuk vinden. Ze leren om vanuit vrijheid en zelfverzekerdheid te creëren, in plaats van bezig te zijn met falen, stress en met wat anderen van hen vinden. Ik bied jongeren handvatten zodat zij constructief omgaan met gedachtes waarmee ze zich naar beneden halen. Ik wil dat ze ervaren wat voor schoonheid zij bezitten en over welke kwaliteiten en talenten zij beschikken. Het is mijn missie om mensen te helpen om volledig tot hun recht te komen, en ik geniet van elke stap die ze zetten.

Timo van Dam (1988)  Project/Programma manager. Ik laat mezelf zien, geniet van het leven en benut mijn talenten. Ik verbind mijzelf met anderen en respecteer de natuur. Ik zet mij vol en met plezier in voor mijn doelen!

Timo van Dam (1988)

Project/Programma manager.

Ik laat mezelf zien, geniet van het leven en benut mijn talenten. Ik verbind mijzelf met anderen en respecteer de natuur. Ik zet mij vol en met plezier in voor mijn doelen!

 
Tamara Huiberts (1991)  Eigenaar Mirror Centre. Ik geniet, maak plezier en ik accepteer wat er is. Ik inspireer en ontwikkel mijzelf en anderen. Ik heb mijzelf lief, laat mijzelf zien en creeër liefdevolle relaties met de mensen om mij heen. Ik geniet ervan om contact te maken, te luisteren, vragen te stellen en te kijken. Ik vind het bijzonder wanneer iemand een nieuw inzicht heeft en helder krijgt wat hij of zij echt bedoelt of voelt. Ik help de ander graag om zijn of haar talenten optimaal te benutten en voor zichzelf een keuze te maken om te doen en te creëren wat hij of zij graag wilt.

Tamara Huiberts (1991)

Eigenaar Mirror Centre.

Ik geniet, maak plezier en ik accepteer wat er is. Ik inspireer en ontwikkel mijzelf en anderen. Ik heb mijzelf lief, laat mijzelf zien en creeër liefdevolle relaties met de mensen om mij heen.

Ik geniet ervan om contact te maken, te luisteren, vragen te stellen en te kijken. Ik vind het bijzonder wanneer iemand een nieuw inzicht heeft en helder krijgt wat hij of zij echt bedoelt of voelt. Ik help de ander graag om zijn of haar talenten optimaal te benutten en voor zichzelf een keuze te maken om te doen en te creëren wat hij of zij graag wilt.

Berber Jongbloed (1996)  Student Sociale Wetenschappen. Ik handel vanuit passie. Ik ben integer en liefdevol tegenover mezelf en anderen. Ik inspireer met mijn authenticiteit en geniet van alles wat ik doe. Ik ben coach bij InsideOut, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe waardevol het is om deze training te volgen. Toen ik zelf 15 was heb ik de tools van InsideOut mogen ontvangen. Nu, 6 jaar later, heb ik daar nog elke dag profijt van. Ik gun het iedereen om ook de mogelijkheid te krijgen om jezelf op deze manier te kunnen ontwikkelen. Met behulp van deze training ben ik veel zelfverzekerder geworden, heb ik mijn kwaliteiten ontdekt, heb ik doelen gesteld én ze waargemaakt. Ik wil anderen helpen om op deze leeftijd ook het beste uit zichzelf te halen en zich te ontwikkelen.

Berber Jongbloed (1996)

Student Sociale Wetenschappen.

Ik handel vanuit passie. Ik ben integer en liefdevol tegenover mezelf en anderen. Ik inspireer met mijn authenticiteit en geniet van alles wat ik doe.

Ik ben coach bij InsideOut, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe waardevol het is om deze training te volgen. Toen ik zelf 15 was heb ik de tools van InsideOut mogen ontvangen. Nu, 6 jaar later, heb ik daar nog elke dag profijt van. Ik gun het iedereen om ook de mogelijkheid te krijgen om jezelf op deze manier te kunnen ontwikkelen. Met behulp van deze training ben ik veel zelfverzekerder geworden, heb ik mijn kwaliteiten ontdekt, heb ik doelen gesteld én ze waargemaakt. Ik wil anderen helpen om op deze leeftijd ook het beste uit zichzelf te halen en zich te ontwikkelen.

Natalie Aubel (1972)  Unit Manager Sogeti Ik leef mijn leven ontspannen. Ik maak plezier zelf en met anderen. Ik neem leiding in alle aspecten van mijn leven en ik geniet van mijzelf en alles wat er is. Ik geniet van iedere mooie stap die gezet wordt, zowel door anderen als door mezelf. Ik geniet ervan als mensen het lef hebben om ervoor te gaan en dan merken hoe de tools van InsideOut hen helpt om hun doelen te bereiken. Dat levert hen en hun omgeving zoveel energie op. Ik ben blij dat ik mijn aandeel daaraan mag leveren.

Natalie Aubel (1972)

Unit Manager Sogeti

Ik leef mijn leven ontspannen. Ik maak plezier zelf en met anderen. Ik neem leiding in alle aspecten van mijn leven en ik geniet van mijzelf en alles wat er is.

Ik geniet van iedere mooie stap die gezet wordt, zowel door anderen als door mezelf. Ik geniet ervan als mensen het lef hebben om ervoor te gaan en dan merken hoe de tools van InsideOut hen helpt om hun doelen te bereiken. Dat levert hen en hun omgeving zoveel energie op. Ik ben blij dat ik mijn aandeel daaraan mag leveren.

 
Gylaine Meertens (1977)  Adviseur praktijkleren bij SBB. Ik deel mijn liefde met mijzelf en de wereld om mij heen. Ik leef mijn leven vanuit passie en authenticiteit. Ik ben erg enthousiast over InsideOut. Ik vind het fijn dat het mogelijk is voor jongeren om een programma te volgen om hun zelfvertrouwen en leiderschap te vergroten. Ik heb met eigen ogen gezien hoe mensen lijden onder het gebrek aan zelfvertrouwen, met pesten en gepest worden als gevolg van deze onzekerheid. Ze hebben zoveel geleden en lijden soms tijdens hun volwassen leeftijd nog steeds als gevolg van de ervaringen van vroeger. Wat als deze kinderen InsideOut had kunnen doen? Wat als de pester de mogelijkheid had gehad om een leiderschapsprogramma te volgen? Ik weet het zeker, dan had het er anders uitgezien voor alle betrokkenen én hadden zij wellicht anderen om hen heen geïnspireerd door hun gedrag. En dat is de reden dat ik mij met veel plezier en passie inzet als coach voor InsideOut.

Gylaine Meertens (1977)

Adviseur praktijkleren bij SBB.

Ik deel mijn liefde met mijzelf en de wereld om mij heen. Ik leef mijn leven vanuit passie en authenticiteit.

Ik ben erg enthousiast over InsideOut. Ik vind het fijn dat het mogelijk is voor jongeren om een programma te volgen om hun zelfvertrouwen en leiderschap te vergroten. Ik heb met eigen ogen gezien hoe mensen lijden onder het gebrek aan zelfvertrouwen, met pesten en gepest worden als gevolg van deze onzekerheid. Ze hebben zoveel geleden en lijden soms tijdens hun volwassen leeftijd nog steeds als gevolg van de ervaringen van vroeger. Wat als deze kinderen InsideOut had kunnen doen? Wat als de pester de mogelijkheid had gehad om een leiderschapsprogramma te volgen? Ik weet het zeker, dan had het er anders uitgezien voor alle betrokkenen én hadden zij wellicht anderen om hen heen geïnspireerd door hun gedrag. En dat is de reden dat ik mij met veel plezier en passie inzet als coach voor InsideOut.

Jan Hoetmer (1985)  Docent Winford en MindfulKids trainer Ik, Jan Hoetmer, creëer openheid en ik leef vrij. Ik ontwikkel mezelf en inspireer anderen dat ook te doen. Ik leef authentiek en ik maak plezier. Enige jaren geleden ontdekte ik mijn missie in het leven. Die missie? Een volledige vernieuwing van het onderwijssysteem. Een nieuw systeem waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Een persoonlijke missie, want zelf ben ik op mijn 18e volledig gecrasht binnen het systeem. De jaren die volgden had ik last van een angststoornis. Contact maken met mezelf of anderen lukte niet en ik voelde me eenzaam en negatief. Ik volgde diverse trainingen en liep bij een psycholoog. Door hard werken en doorzetten kroop ik langzaam uit het dal. Ik startte mijn bedrijf, Leerbox uitstekend. Een onderwijsplatform gericht op de vernieuwing van het onderwijs. En toch voelde ik al die tijd dat er nog iets ontbrak. Totdat ik in aanraking met de basisbeginselen van InsideOut. Het laatste puzzelstukje viel op zijn plek. Ik doorliep het programma en wist het na de eerste sessie al zeker: de kern van de oplossing voor het onderwijssysteem heb ik gevonden! In contact komen met jezelf, openheid en vrijheid voor iedereen. Vanuit zelfliefde en grootse dromen leven; het maximale uit je leven halen. Voor mij is dat de basis waar het om draait. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik coach mag zijn voor dit programma!

Jan Hoetmer (1985)

Docent Winford en MindfulKids trainer

Ik, Jan Hoetmer, creëer openheid en ik leef vrij. Ik ontwikkel mezelf en inspireer anderen dat ook te doen. Ik leef authentiek en ik maak plezier.

Enige jaren geleden ontdekte ik mijn missie in het leven. Die missie? Een volledige vernieuwing van het onderwijssysteem. Een nieuw systeem waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Een persoonlijke missie, want zelf ben ik op mijn 18e volledig gecrasht binnen het systeem. De jaren die volgden had ik last van een angststoornis. Contact maken met mezelf of anderen lukte niet en ik voelde me eenzaam en negatief.

Ik volgde diverse trainingen en liep bij een psycholoog. Door hard werken en doorzetten kroop ik langzaam uit het dal. Ik startte mijn bedrijf, Leerbox uitstekend. Een onderwijsplatform gericht op de vernieuwing van het onderwijs. En toch voelde ik al die tijd dat er nog iets ontbrak. Totdat ik in aanraking met de basisbeginselen van InsideOut. Het laatste puzzelstukje viel op zijn plek. Ik doorliep het programma en wist het na de eerste sessie al zeker: de kern van de oplossing voor het onderwijssysteem heb ik gevonden!

In contact komen met jezelf, openheid en vrijheid voor iedereen. Vanuit zelfliefde en grootse dromen leven; het maximale uit je leven halen. Voor mij is dat de basis waar het om draait. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik coach mag zijn voor dit programma!